Vi presenterar oss
Liten företagspresentation.

Företaget GGS-Data registrerades i December 1995. Och började etablera sig i mycket blygsam form året därefter, och även under 1997. Under 1997 började vi också utveckla vår webbplats.
Företaget drivs i formen enskild firma, och är lokaliserat på Korsklevegatan 30 i Göteborg.

Vi är glada att kunna erbjuda ett mycket mångsidigt utbud. I vår produktportfölj hittar du också många tillbehör och programvaror till klassiska Commodore och Amigadatorer. Vår strävan är att ge god support och dela med oss av vår kunskap till dig, och att erbjuda produkter och lösningar med omsorg och som passar.
Vi profilerar oss också med Linux, och då i första hand med fokus på Ubuntu där vi också erbjuder introduktion, rådgivning och datalösningar.

Vi tror på att så långt som möjligt ha en relation i förtroende till kunden vilket vi hoppas också avspeglar sig i vårt arbete.

Fotot föreställer mannen som står bakom GGS-Data

Har du funderingar eller synpunkter om oss eller vårt sätt att arbeta, är du alltid välkommen att höra av dig. Antingen via telefon, e-mail eller genom ett direkt besök.
Vi försöker alltid vara öppna för förändringar.
Idag har vi också kontakt med flera andra företag, både på nationell och internationell basis.
Vi följer och deltar med spänning i vad som händer inom IT-sektorn. AmigaOS operativsystem, Linux-baserade operativsystem, MorphOS operativsystem, AMD, Intel, PowerPC. Vi tror du håller med oss om att det händer och sker mycket intressant.

Till sist, välkommen att kika runt på vår site. Vi hoppas du upptäcker att vi har mycket att erbjuda.

Ha en trevlig dag !

Några länkar som vi hoppas kan vara av intresse: link  link-left
Amiga Rulez  Bossiemans blog  Full Circle Magazine  Pegasos.org  Phoronix Media  Safir  Ubuntu.se
Ubuntu © GGS-Data - www.ggsdata.se
Alla rättigheter förbehållna - All Rights Reserved